Какой выбрать ПМР? Как правильно выбирать ПМ-образный травматик МАКАРОВА.

RUSSSS

Рекрут
Здравстуйте уважаеми учасники форума.Я здесь новенький,Посему прошу несудить строго за отсутствие опита и знаний.
sf-embarassed.gif
Требуетса ваш совет по покупке резинострела ПМЧитал форум,но ответа на вопроси свои так и ненашол..Разрешение на покупку на руках,а вот что именно вибрать так толком и непонялОстановил вибор судя из инфи на форуме на покупке ПМР,но возникли вопроси на которие ответи я ненашол на форумеКак я понял есть несколько видов ПМР,есть ПМР,,есть ПМ-Рф,есть ПМР .45 rubber последний как я понял вобще переделка из газового пистолета русского производства..Вопроси такови : 1)как отличить ПМР переделаний из боевого от ПМР .45 rubber ? Покупать хочу только переделку из нового боевого ПМ, Как отличить и купить то что нужно?ато подозреваю в том что продавци видя некомпетентность впарят что им вигодно.2)Кака цена нормальная ПМ-Р нового переделаного с боевого в Украине?.Нет желания переплачевать..3)Какие варианти конкретно стоит есчё брать например ПМ-Рф..? Интересует только вариатни переделание из боевих4)На что именно в пистолете обращать вниманее пр покупке,как вибрать лучший из тех что естьПосоветуйте пожалуйста,ато на форуме комплексной информации по покупке ПМ-Р ненашол,отдельние моменты советов по отдельных моделях.Заранее благодарен за советы

Я заранее прошу прощения, а заявление и все остальные бланки необходимые для получения разрешения вы заполняли сами? Вопрос конечно не по теме, можете проигнорировать.

Писал собственоручно только заявление на зачисление в Дружинники,все остальние данние записовали под диктовку,а с какой целю интересуетесь?..можно в лиичку даби не писать здесь не по теме..

duke-1975 said:
Я заранее прошу прощения, а заявление и все остальные бланки необходимые для получения разрешения вы заполняли сами? Вопрос конечно не по теме, можете проигнорировать.
RUSSSS said:
Писал собственоручно только заявление на зачисление в Дружинники,все остальние данние записовали под диктовку,а с какой целю интересуетесь?..можно в лиичку даби не писать здесь не по теме..
Как бы Вам сказать, с какой целью он интересуется, так что бы Вам понятно было......Вы, наверно, вот что: пишите лучше по-украински. Вероятно у Вас это должно получиться немножко лучше... Здесь на форуме большинство постоянных участников именно с Украины, а это значит, что Вас отлично поймут и ответят в доступной форме.

Что касается Вашего изначального вопроса - если Вы на столько не владеете ситуацией, лучше будет, если когда Вы пойдёте в магазин за пистолетом, пригласите с собой того, кто разбирается. Иначе Вы рискуете купить себе «геморрой», особенно учитывая то, что Вы планируете покупать ПМ.

Wetaxa, дякую вам за відповідь,досить вичерпноShaman, і вам дякую, й дійсно,краще буду спілкуватись українською.сподіваюсь.що всі зрозуміють..Але з метою чого учасники форуму цікавляться деталями оформлення дозволу мені незовсім зрозуміло..і наводить на неприємні думки…якщо вам неважко в приватні повідомлення …поясніть будьласка.Проконсультуватись стосовно покупки.і попрохати когось щоб допоміг обрати це найкращий варіант безперечно..,але нажаль я незнаю фахівців якіб були компетентні саме в такій зброї krizy, дякую за турботу.питання зброї вже вивчаю,членські внески мене ненадто турбують. Базові поняття про зброю маю,не професіонал звичайно..але отворів зайвих не нароблю нікому,я людина досить дисциплінована,…дякую за турботу..А стосовно того що я незнаю деталей як відрізнити 45 rubber,я певен що я тут неодин такий фахівець..і мета створення вашого ваш форуму в тому числі і освітня мета з таких ось невідомих початківцю запитаннь..

Ув. RUSSSS, не беспокойтесь плиз и не берите дурного в голову:lol:. Подробности как вы оформлялись абсолютно не интересны. Все встало на свои места. Просто я ненароком принял вас за тролля, за что заранее извинился.Удачного приобретения!:lol:p.s. Заранее подумайте с какой целью вы приобретаете. Если просто постоянно носить с собой то ПМ, безусловно не плохой выбор. А вот для спорта, как по мне лучше подошел бы Форт-12.

duke-1975, дякую ,Форт-12 теж розглядав,але ,потримавши в руці …зрозумів що завеликий він для моїх долонь,ПМР більш якось доречний,та й запчастинами як я зрозумів з форуму до ПМа простіше,Форт непідходить по розміру в першу чергу рзглядав до покупки навіть Наган(є в близького родича,несподобався..незручний)…Носити зброю буду не щодня,але доволі часто..якось окрім ПМа варіантів небачу прийнятних для себе.krizy,дякую вам, тепер відрізнити буде не проблема, 6 і 8 набоїв,:))окрім того як я прочитав тут на форумі на "новоділах"з газових рік випуску бється лише двома останніми цифрами 07-08-09 і тп.. а на бойових рік випуску вибитий повністю..В магазинах в наявності ПМР є, ціна 2800-2700грн за нові,але продавці попереджують що виготовлені ці ПМР не з бойових..незрозуміло що це за ПМР нові по такій ціні,якщо 45 rubber з газового навпаки коштує дорожче 3800-3900грн як я тут на форумі зрозумів….в руках ці ПМРи тримав,але за браком знаннь незрозумів що це саме за виріб..:oops:Перероблені з бойових продавці обіцяли з наступного тиждня але по ціні 3900грн приблизно..якось задорого..або пробують розвести….ось тому прошу допомоги тут на форомі..Мисливці знайомі є,але ці люди в ПМР не надто компетентні..вибрати недопоможуть:frown:Завчасно всім вдячний за поради

Для любителей ПМойдов - "шмайсер" выпустил новый пистоль – обратите внимания на него … хоть на сайте его обзора пока нет . а вообще получше поизучайте форум , проявите любопытство в статистике владельцев травматов – и почему одних травматов больше на руках чем других … о психологических аспектах выбора я помолчу :wink:

"а на бойових рік випуску вибитий повністю" – не завжди в певні роки були букви. Загляньте у свій "приват".

Cool_before, дякую.я статистику дивився більшість Фортів,але повищевказаним причинам він мені незовсім підходить..новий ПМ Шмайсер ось такий https://www.travmatik.com/2011/.....-shmajser/зновуж таки незрозуміло ,відзивів про використання незнайшов.що служило базою для виготовлення цієї моделі теж незрозуміло..

ПМШ1 делали из боевых – со склада . даже были с незж.стволом – эксклюзив ограниченной серии . пообщайтесь с Bonu - он представитель Шмайсера .

Cool_before вельми вам вдячний,цікавий варіант,правда відгуків немає..і згадувань про ціну незнайшов

snyper75 Спасибі вам за відповідь,Можливо хтось детально підкаже,які саме ще моделі ПМ Орім ПМР (з бойового),виготовлено на базі нових бойових ПМів?,яка їх приблизна адекватна ціна на просторах України,який саме варіант з можливих ще варто розглядати..?Завчасно дякую за поради.

1. ПМ-т2. ГПМ3. ПМ-РФ 4. ПМШ5. Вийцена в среднем – ок.3900.00 грн за т.н. "новый". и 2500-2800 за б.у. комиссионный.Все эти модели сделаны из боевого ПМ, отличаются только некоторыми нюансами переделки и заводами-"передельщиками".подробности – в поиск.(советы в сотый раз "как выбрать"- считаю поощрением лени новых пользователей форума и неуважением к окружающим).

Всім дякую,починаю шукати живі варіанти,вказані Loup-garou близькі до тих які мені називають в магазинах.Запитання до фахівців чи варто купувати ПМШ?яка ціна його приблиза.в офіційному прайсі заводу Шмайсер ПМШ небачу взагалі…Пошуком користувався,систиматизованої інформації і відповідей окрім загальних статей по моделях на форумі незнайшов..є лише окремі повідомлення по питанню що цікавить,і ті потрібно вишукувати в кожній темі…Підкажіть будьласка.Окрім того зацікавив новий АЕ790М шмайсер,хтось досвід спілкування з цією новою моделлю має?

RUSSSS said: Всім дякую,починаю шукати живі варіанти,вказані Loup-garou близькі до тих які мені називають в магазинах. Запитання до фахівців чи варто купувати ПМШ?яка ціна його приблиза.в офіційному прайсі заводу Шмайсер ПМШ небачу взагалі… Пошуком користувався,систиматизованої інформації і відповідей окрім загальних статей по моделях на форумі незнайшов..є лише окремі повідомлення по питанню що цікавить,і ті потрібно вишукувати в кожній темі…Підкажіть будьласка. Окрім того зацікавив новий АЕ790М шмайсер,хтось досвід спілкування з цією новою моделлю має?
Потерпите пару недель, должен появиться опыт по АЕ790М. На счёт ПМШ, это был лучьший вариант из ПМ-ов на мой взгляд, но в продаже их сейчас нет.

чтобы поиск в магазинах был проще - ищите ЛЮБОЙ ПМ, на котором не будет российского логотипа ИЖМЕХ.т.е. если на том пистолете, который Вам дали нету "лого с колокольчиками":) - то это из боевого.

Stariy.COM,Loup-garou, дякую за порди,,буду шукати по всіх доступних магазинах..Підкажіть будьласка, яка ціна оріентовна на новий АЕ790М,ато навіть в прайсі виробника я ціну незнайшов..

Wetaxa, значить єдиний варіант визначення боєвого як бази міряти штангелем затвор при покупці? орієнтуючись на вами вище зазначене :"Затвор пистолета, когда то бывшего боевым ПМ в ширину должен иметь строго 25мм. Все пистолеты, переделанные из газовых новодельных ПМов имеют ширину затвора меньше: 23.8-24мм."

RUSSSS said: Stariy.COM,Loup-garou, дякую за порди,,буду шукати по всіх доступних магазинах.. Підкажіть будьласка, яка ціна оріентовна на новий АЕ790М,ато навіть в прайсі виробника я ціну незнайшов..
Цен не знаю, да и в магазинах они должны появиться на днях только.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back