ВИЙ, в.ч. 4558, г. Нежин

Снова патроны рвутся,ручки ломаются,патроны милицейские…:yell:

а в чому проблема власне?любий друже, читай уважно - стосовно "міліцейських патронів" - стьоб - там посмішки - жартую на відому тему.стосовно патронів, що вибухають - це реалії, що тут зробиш - вибухають, магазини рвуться...ну, а якщо патрони рвуться, то ручки ломаються... це теж реалії..у тебе такого не було? :wink:

а по какой причине патрон детонирует?

причин може бути купа:1) "кривий" патронник - кулька "розмазується" по патроннику, гільза екстрадується нормально. Приклад з сертифікатом "Мас".2) дуже тверда куля з доброю навіскою і вузький ствол - у "Вій" 5,65 мм (ПІСТОЛЕТИ ТА РЕВОЛЬВЕРИ, ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ВІДСТРІЛУ ПАТРОНІВ, СПОРЯДЖЕНИХ МЕТАЛЬНИМИ СНАРЯДАМИ "НЕСМЕРТЕЛЬНОЇ ДІЇ", ТА НАБОЇ ДО НИХ СУДОВО-БАЛІСТИЧНИЙ ДОВІДНИК)причин може бути багато... що тебе цікавить? :wink:

1.На "ты"мы не переходили!2."2) при розриві патронів в магазині тільки роздувається (у товариша 2 рази лопала "рідна" червона ручка)"при чём к магазину--1) "кривий" патронник – кулька "розмазується" по патроннику, гільза екстрадується нормально. Приклад з сертифікатом "Мас".2) дуже тверда куля з доброю навіскою і вузький ствол – у "Вій" 5,65 мм"???

Уважаемый Loup-garou вы как человек отстрелявший десятки тысячь патронов сталкивались с розрывом патрона в магазине???

S.Z пишет:Уважаемый Loup-garou вы как человек отстрелявший десятки тысячь патронов сталкивались с розрывом патрона в магазине???
афтар жжот
icon_lol.gif
:lol::lol:власне у мене 2 випадки було, у знайомого був випадок.запевняю – це не дивина і не щось екстраординарне… таке траплється. так не кожен день, але знову ж таки – це реалії…як це буває - один з варіантів - тверда кулька не пролазить через ствол, детонує (розриває гільзу) патрон в патроннику.через те, що пороховим газам нема куди вихоти, дутонує патрон в магазині. далі ситуація може бути в двох варіантах - 1) детонування закінчується 2) детонують інші нижні патрони.

1) через те, що пороховим газам нема куди вихоти, дутонує патрон в магазині. далі ситуація може бути в двох варіантах – 1) детонування закінчується 2) детонують інші нижні патрони. у мене всі патрони не детонували, детонували 2, але теоритично можливо детонування інших.
icon_wink.gif
2) Внутренний диаметр ВИЕвского ствола (последних ВИЕв) около 6 мм, – читай "мануал" вивішений мною вище – діаметр ствола 5,65 мм… 3) в мене вже нічого не клинить:lol: "полікував" все… та і не про мене йде розмова – розмова йде про можливі та практичні випадки з "Вій". "Вій" в базі не ідеальний і що покращити завжди знайдеться!4) стосовно "при нормальной ступеньке на входе в ствол и при адекватной возвратке этот прыстрий стреляет совершенно любыми маслятами. Уж поверьте!" – туфта. повторю ще раз при малому діаметрі ствола – меньше 6 мм та твердій кулі + нагар, куля, просто НЕ пролазить в ствол – приклад я викладав на gunmagazine – погугли – там мій нік такий самий… так що факторів більше ніж патронник та зворотня пружина – у мене досвід… 5) стосовно полірування патронника – це робить Безін в тирі ЦСК. стосовно розверстки ствола до 6 мм це робить Сергій в Сапсан (він в принципі все робить
smile.png
)… не сприйміть за рекламу…
icon_redface.gif

люди по 2000 вистрелов делали без чистки и всё шары пролази:wink:и не детонировали:wink:

mail2ocean cказал: як вірно було сказано – для кожного випадку своя пружина…єдине незручно для "Вій" – ствол тонкий а пружина широка… кажуть "лікується" насадкою на ствол, але такої насадки я не зустрічав… у кого є – порадьтеНа моём ПМР на пружине это выглядит вот так(уж простите,что в тему про ВИЙ пишу,но думаю,что суть вопроса общая -пружина)

pruzina-pm-pmr-01.jpg
pruzina-pm-pmr-02.jpg

1) якщо судово-балістичний довідник для пана не аргумент, я тоді не знаю, що може бути для пана аргументом… хай пан зайде в тир, поговорить з розумними людьми – майстрами, спеціалістами – вони таких пістолів не 3 і не 4 бачили… навіть на першій сторінці даного поста вказано калібр "Вій" від 5,6 мм… якщо пану потрібні телефони реальних спеціалістів по "Вій", я готовий надати…те що пан заміряв аж цілих три пістолі… я теж заміряв – у мене орган 25 см… а пан впевнений, що він заміряв не розвернуті стволи, не модифіковані? є гарантія… з такою наполегливістю доводити, що калібр "Вій" ТІЛЬКИ 6 мм. це треба бути ..
icon_confused.gif
викладу ще раз посилання на "мануал". сподіваюсь, другий раз його без пояснень не зітруть – ПІСТОЛЕТИ ТА РЕВОЛЬВЕРИ,ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ВІДСТРІЛУ ПАТРОНІВ,СПОРЯДЖЕНИХ МЕТАЛЬНИМИ СНАРЯДАМИ "НЕСМЕРТЕЛЬНОЇ ДІЇ", ТА НАБОЇ ДО НИХСУДОВО-БАЛІСТИЧНИЙ ДОВІДНИК2) маємо прогрес з паном професіоналом
icon_wink.gif
. пан раніше стверджував, що "при нормальной ступеньке на входе в ствол и при адекватной возвратке этот прыстрий стреляет совершенно любыми маслятами. Уж поверьте!" тепер пан вже погоджується, що крім вказаних ним можливих проблем можуть існувати інші проблеми. Це добре – пан розширив свої знання теми. радий допомогти пану!
smile.png
сподіваюсь, при подальшому спілкуванні пан змінить і інші свої думки на більш правільні!3) комент про нагар коментувати лінь – не буду "метать бисер"…4) стосовно "Мне не знакомы люди, у которых подобное бы происходило даже после нескольких сотен выстрелов, а у вас – запросто!" – якщо пан буде менш агресивно спілкуватися, я впевнений він зможе розширити коло своїх друзів і знайомих та стати більше розбиратися в темі розмови.дякую!
smile.png

Chinook пишет:На моём ПМР на пружине это выглядит вот так(уж простите,что в тему про ВИЙ пишу,но думаю,что суть вопроса общая -пружина)
прикольна штучка! тільки на "Вій" не зовсім підходить – треба насадка на ствол (бо ствол тонкіше ніж у ПМР), щоб пружина не "гуляла". хоча чесно кажучи, ця проблема не дуже турбує
smile.png
я здається колись на ганзмагазині в куплю-продам бачив 1 раз, місяців 7-8 назад… але більше не бачив…

mail2ocean пишет:1) якщо судово-балістичний довідник для пана не аргумент, я тоді не знаю, що може бути для пана аргументом…
Справочник устарел. Сейчас встречаются совершенно другие внутренние диаметры и не только у ВИЯ, если сравнивать с справочником. Многие патроны тоже имеют другой материал гильзы, другой порох, иной вес шарика и т.п. Это я к тому, что на данный момент справочник практически не актуален.

При случае у друга ВИЙ сфоткаю в разобранном виде,а то я не в теме про насадки на ствол..Вы просили совета,mail2ocean,а потом-прикольно.Действительно прикольно..Не делай добра-не будет зла?... "Справочник устарел",как сказал Stariy.COM,так это так.Потому ,что раньше сверловку стволов выполняли не в в/ч 4558,а в цехе завода киевского завода "Арсенал".В том же Нежине.Потом это стали делать в этом самом в/ч.И нет гарантии,что там везде соблюдались десятые мм.

да вот решил мнение узнать.есть стандартный ПМ овский магазин, он полностью заполнен патронами.нужно ли давать отдохнуть пружине и если такие рекомендации есть, то какие сроки загружен/розгружен.

Люди меняли раз в месяц два!Я через неделю,розбираю полностью и даю отдохнуть пружине.Можно чуть розтянуть 2-3см за края(акуратно)

а если ситуация,то говоришь злодеям,"стоять падлы,смотрите как я быстро снаряжаю магазин,ща буду стрелять":wink::smile:

snyper75 пишет:На сколько я помню-в затвор Вия впресована втулка под его тонкий ствол.
Так и есть-разбирал в субботу в ормаге ВИЙ(не то,чтобы не доверял snyper75-самому интересно было,как это выглядит) .На рассматриваемом экземпляре было это выполнено довольно аккуратно.

все эти втулки, вставки и т.д. имеют свойство когдато вылетать, выпадать, портитьсявообщем такая вещь.

Как там у владельца ПИРС ГРИП резиновый вывонялся?:smile:

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back