1) якщо судово-балістичний довідник для пана не аргумент, я тоді не знаю, що може бути для пана аргументом… хай пан зайде в тир, поговорить з розумними людьми – майстрами, спеціалістами – вони таких пістолів не 3 і не 4 бачили… навіть на першій сторінці даного поста вказано калібр "Вій" від 5,6 мм… якщо пану потрібні телефони реальних спеціалістів по "Вій", я готовий надати…те що пан заміряв аж цілих три пістолі… я теж заміряв – у мене орган 25 см… а пан впевнений, що він заміряв не розвернуті стволи, не модифіковані? є гарантія… з такою наполегливістю доводити, що калібр "Вій" ТІЛЬКИ 6 мм. це треба бути ..
викладу ще раз посилання на "
мануал". сподіваюсь, другий раз його без пояснень не зітруть –
ПІСТОЛЕТИ ТА РЕВОЛЬВЕРИ,ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ВІДСТРІЛУ ПАТРОНІВ,СПОРЯДЖЕНИХ МЕТАЛЬНИМИ СНАРЯДАМИ "НЕСМЕРТЕЛЬНОЇ ДІЇ", ТА НАБОЇ ДО НИХСУДОВО-БАЛІСТИЧНИЙ ДОВІДНИК2) маємо прогрес з паном професіоналом
. пан раніше стверджував, що "при нормальной ступеньке на входе в ствол и при адекватной возвратке этот прыстрий стреляет совершенно любыми маслятами. Уж поверьте!" тепер пан вже погоджується, що крім вказаних ним можливих проблем можуть існувати інші проблеми. Це добре – пан розширив свої знання теми. радий допомогти пану!
сподіваюсь, при подальшому спілкуванні пан змінить і інші свої думки на більш правільні!3) комент про нагар коментувати лінь – не буду "метать бисер"…4) стосовно "Мне не знакомы люди, у которых подобное бы происходило даже после нескольких сотен выстрелов, а у вас – запросто!" – якщо пан буде менш агресивно спілкуватися, я впевнений він зможе розширити коло своїх друзів і знайомих та стати більше розбиратися в темі розмови.дякую!