Оформление разрешения на травматический пистолет.

UA, трішечки підправте свій попередній пост, а то виходить каламбур трохи.

Scorpion83 said: І хто в цьому винний?Ніхто не винний! Я просто запитав вашої поради, й почув відповідь…

S.Z said:Интересно,а вторым вопросом будет что выбрать Форт или ПМ?!:wink:
Я в армії з пістолетом "Стечкіна" проходив 3 роки, й хотів би мати саме його!

Про пошук мова йшла не в інтернеті вцілому, а на цьому сайті. Якщо ви подивитесь у верхній лівий куток екрану, то побачите кнопку "поиск"...далі продовжувати, я думаю, не варто. А тепер самі трохи на холодну голову подумайте про ось що, коли кожен новачок, заходячи на сайт, починає задавати одні і ті самі питання, при тому що відповіді вже давно чекають його у відповідних розділах, на написання яких люди витрачали свій час та зусилля...чи не обурює таке відношення до чужої праці.

Scorpion83 said: А тепер самі трохи на холодну голову подумайте про ось що, коли кожен новачок, заходячи на сайт, починає задавати одні і ті самі питання, при тому що відповіді вже давно чекають його у відповідних розділах, на написання яких люди витрачали свій час та зусилля...чи не обурює таке відношення до чужої праці.
Так! Я все розумію! Пробачте за дурні питання...

Наскільки я розумію, то довідки від психіатра, нарколога та дільничого - всі купуються. Мій товариш, теж журналіст, на лишень оформлення дозволу (офіційно) витратив 1200 гривень! Не дуже багато, проте ще ж пістолет потрібно купити.

Реалії нашої країни такові, що купується все…довідки не виключення.А з мрією про АПС у калібрі 9мм Р.А. ви, думаю, будете змушені розпрощатися.

Нажаль! Система гнила, саме тому вона впаде… Але це інша тема! Зараз потрібно знайти в районі "дозвільну систему МВС…". Що воно таке?.. Та починати ...

Scorpion83 said:Ось іще корисна для вас інформація
You do not have permission to view link Log in or register now.
з телефонами та адресами.
Дякую! Але знову ж таки є питання.

"Заява встановленого зразка" пишеться на ім'я місцевого начальника міліції, чи саме на ім'я "Начальнику УАСМГУ МВС України у м.Києвi полковнику мiлiцiї Ошовському В.I." наприклад?!

Це вже нюанси, котрі вам бажано обговорювати з робітниками дозвільної системи. І на скільки я пам'ятаю, то саме "Начальнику УАСМ ГУ МВС України у м.Києвi"

Добре, дякую! Потрібно буде зателефонувати туди, й все дізнатись… В мене чого ж таке питання було на початку, бо розмовляв я з один лейтенантом Київського ППС, про травмати, і він як дізнався про те що я журналіст, то сказав приблизно так: "…тю, то ти журналіст?.. Так журналістам взагалі за спрощеним сценарієм стволи видають…"! От так от! Як і друг мій отримав дозвіл за тиждень(журналіст) так і дівчина за тиждень (журналіст)… От і я сподіваюсь :lol:

Як отримаєте, то не забудьте на сайті розповісти що і як у вас було.

Так! Звісно. Це перший сайт, на дану тематику, на якому мені дійсно приємно знаходитись!

От і домовились! Чекаємо від вас нових повідомлень.

UA said:Напевно Ви би були праві, якби не: "пошук" річ не певна!.. Ви довіряєте й вправду інтернету на 100%??! Я – ні!!! Я три роки служив в ЗСУ, і при всій повазі, не Вам мені розповідати, що мені робити і як користуватись…
Мне всегда казалось, что это профессиональная обязанность журналиста - работать с множеством источников информации, выбирать непротиворечивые сведения и компилировать целостную картину. :) Как правильно заметили выше, никто и не говорил про весь интернет в целом, а всего лишь про этот сайт - здесь уже собрана по большей части проверенная на практике информация. И полностью с вами согласен - не мне рассказывать человеку, что делать и как пользоваться, если человек служил в ЗСУ (Зенитная самоходная установка). Эта рекомендация внушает. :cool:

UA said:Добре, дякую! Потрібно буде зателефонувати туди, й все дізнатись… В мене чого ж таке питання було на початку, бо розмовляв я з один лейтенантом Київського ППС, про травмати, і він як дізнався про те що я журналіст, то сказав приблизно так: "…тю, то ти журналіст?.. Так журналістам взагалі за спрощеним сценарієм стволи видають…"! От так от! Як і друг мій отримав дозвіл за тиждень(журналіст) так і дівчина за тиждень (журналіст)… От і я сподіваюсь :lol:
Скажу честно, удивили. Вообще не слышал про упрощённую процедуру для журналистов. Возможно, что ваши знакомые:1) пишут про какое-то резонансное криминальное дело2) получали неоднократно угрозы жизни и здоровью себя и родных3) купили разрешение "от и до"Я бы сказал, что только три вышеназванных пункта как-то могут ускорить получение. Потому что даже получение простейшей справки об отсутствии судимости занимает минимум неделю.И искренне советую вам не звонить, а лично подъехать к разрешителю. Он вам даст совет, с чего и как начинать, а заодно даст список необходимых документов с адресами тех организаций, где эти документы можно получить. Общайтесь с вашим разрешителем – лучше постепенно приучать/приручать его к себе. :wink:

два дня не был – и столько нового:)итак:1. "спрощеный сценарий" из уст цельного лейтенанта ППС, который наверняка знает больше, чем любой работник разрешительной системы МВД – это конечно, авторитетное заявление:):):):):):):):):)2. три справки(медицина,курсы, сп.проверка) – это штатный пакет документов для подачи, независимо от скорости оформления самого разрешения на приобретение.3. ходатайство, ксерокопия с "мокрой" печатью документа, подтверждающего "отношение к отдельным категориям граждан" – тоже обязательна.остальные ньюансы типа того, на чье имя писать, в какой рекомендуемой форме – лучше узнавать в каждом конкретном случае отдельно.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back