Какой выбрать ПМР? Как правильно выбирать ПМ-образный травматик МАКАРОВА.

Wetaxa,красно вам дякую вичерпна відповідь,тепер розрізнити непроблема буде

snyper75,спасибі:))Пм той що нижче на фото,судячи з того що затвор в районі виходу ствола візуально ширший,окрімтого на ньому рік вибитй з 4рьох цифр "1965",а на верхному лише дві цифри "06"..можливо ще є якісь характерні ознаки властиві тому чи іншому варіанту?

snyper75,дякую й дійсно форум ваш вже допоміг ,тепер несплутаю... Ось вагаюсь чи купувати ПМ з бойового,чи купити нову модель Шмайсер АЕ-790М ,він також розроблений на базі бойового ПМ?в описі написано що виготовлений з сталі,або з алюмінію,хтось на форумі цей АЕ-790М в живу хоть бачив..ціна виробника 3200грн

Вже сам знайшов інфу,менеджер з Шмайсера дав розяснення.Шмайсер АЕ-790М,-Модель взята за основу с боевого Вальтера ППК...Ще запитання до форуму,мерепрошую що не в контексті назви теми...ТТ на основі бойових під гумову кулю,чув що такі існують..тикніть силку на інформацію..Варті такі ТТ уваги?

RUSSSS said:Варті такі ТТ уваги?
Недавно позвонили партнёры с одного магазина, им принесли ТТ травмат, который развалился на части после выстрела с застрявшим шаром. Ремннту не подлежит. Настрел менее 100 шт.

Stariy.COM,snyper75, дякую за поради,ТТ.,взагалі навіть не розглятиметься...Варіанти на яких зупинився це ПМи перероблені з бойових,а також Шмайсер АЕ790М,нажаль по ньому відгуків реальних власників небачив..навіть в руках його ніхто не тримав?...дизайн в нього не надто привабливий особливо з помранчевою накладкою..фото з іншими кольоровими варіантами незнайшов...

Нового Шмайсера ещё нет в активном пользовании у форумчан.Если душа лежит больше к ПМобразному,то покупайте его. Я й сам схиляюсь До ПМ-подібного,але зараз достойних варіантів в продажі немає..все лише переробки з газових…та і ціна за ПМР з бойового мені здається невиправдано високою…3900…плюс дотогож і нові ПМР з бойових далеко не всі бездоганні..

Дякую,Форт нехочеться,долоні в мене замаленькі для ного,незручно мені..ПМ найбільш прийнятний,Б.У б купивби,достойних варіантів немає за адекватні гроші..тай потрібно когось щоб допоміг вибрати живий екземпляр...а фахівців таких незнаю

snyper75,дякую,хороша пропозиція..можна булоб придбати,але проблема відстані,продає він його в Донецьку, а рееструвати мені його в м Рівне,якось можливо здійснити перреестрацію на свій дозвіл дистанційно без присутності продавця..Підкажіть будласка

snyper75 Спасибі вам..,я вже й сам йому написав,зарееструвавшись на вказаному вами форумі,неварто мабуть турбуватись,я проконсультувався согодні ,так і є як ви пишете потрібно їхати..все це вийде економічно недоцільно..немає сенсу,До Донецька з Рівного дуже неблизько..їхати :(( Хоча ПМ як я зрозумів він продає достойний..

Підніму,тему..так як термін дії дозволу збігає,а я так і некупив нічого..В ситуації що склалась неможу віднайти ПМ перероблений з Бойовогого,ні комісійних ні нових В Обл центрах Луцьк-Рівне де я буваю незнайшлось..Тому мабуть доведеться купити перероблений з газового ПМ..новий чи б.у,ще незнаю. якщо не знайду переробку з бойового..Порадьте будьласка,стосовно ПМ переробки з Газового ИЖ1)Придатний ПМ переробка з Газового для стрільби несертефікатом?2)Підходять до такого псевдо ПМа деталі від бойового.магазин?пружина?тощо3)Які нюаси при покупці такого варіанту ПМа?як і який саме екзимпляр правильно обрати..?4)Які взагалом мінуси такого ПМма порівняно з Переробкою з бойового?Завчасно дякую за поради

Дякую за розяснення,немає нових , ПМ з бойових,та й БУ небачив..обіцяють під замовлення..але ціна якась ненадто приємна..за що такі кошти просять незрозуміло:((( Купив би,й Б.у..але ті хто продають в інших регіонах..а дистанційно переоформити без присутності продавця як я зрозумів проблемно ,чи взагалі неможливо...?Підкажіть як це правильно можна зробити..?Вибачте що не в контексті назви теми..

Шановне товаритство,щойно отримав пропозицію стосовно придбання варіанту ПМТ,фактично Новий,ще не дивився в живу,проте прошу поради,на що саме звернути увагу при огляді саме ПМТ?Які його плюси і мінуси...ЯКа адекватна вартість покупки б.у ПМТ?І ще можливо не зовсім по темі,як переоформити правильно б.у екзимпляр на себе,при умові що людини на яку оформлено дозвіл вже нажаль немає..є дружина людини в якої лишився ПМТ на руках та дозвіл на ньогоЗавчасно всім дякую за поради

Здравствуйте! Я новичек, не судите строго. У меня вопрос по ПМ. У нас в городе продается два вида ПМа. Первый- это Пистолет МР 79 9Т мм К.М. Макарыч (17т. рублей). Второй- это Пистолет МР 80-13Т (25т. рублей). Посоветуйте какой из этих двух выбрать? Или оба может не годятся? И значительная ли разница, стоит переплачивать за второй вариант? Заранее благодарен!

это Украинский форум - у нас другие модели травматиков.с российскими аналогами не знакомы настолько, чтобы давать советы по выбору.лучше обратиться на ганз.ру

Kubanets said:Здравствуйте! Я новичек, не судите строго. У меня вопрос по ПМ. У нас в городе продается два вида ПМа. Первый- это Пистолет МР 79 9Т мм К.М. Макарыч (17т. рублей). Второй- это Пистолет МР 80-13Т (25т. рублей). Посоветуйте какой из этих двух выбрать? Или оба может не годятся? И значительная ли разница, стоит переплачивать за второй вариант? Заранее благодарен!
Здесь в основном пользователи укрпрома , вам с таким вопросом лучше посмотреть на guns.ru - там очень много пользователей росспрома

Добрый вечер всем.Лично я 4 года назад тоже стоял перед выбором какой выбрать ПМР,остановился на модели ПМ-РФ.За все время пользовался зачастую так называемым несертефикатом естественно с усиленной пружиной и ни каких проблем с ним небыло.Выбирал между ПМТ и ПМ-РФ.Выбор стал на последнем потому что все кроме ствола было от боевого ПМ,у ПМТ рассверливали ствол и на гарячую вставляли втулку(по слухам после одстрела 3-4 магазинов были случаи что втулка сходила с места,но это слухи)Сейчас взял Феникс-Р и ни капли не жалею,правда осознаю что дороговато.

Купив я нарешті,ПМР ,донор 1966 року випуску,злегка бу..підкажіть як правильно підготувати його до стрільби несертефікатом..буільш жорстку пружину додали в комплект..що ще потрібно перевірити проконтролювати?

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back