Fire27
Досвідчені стрільці
Офіцер міліції арештований за грабіж, поєднаний з насильством. Він пограбував дівчину, застосувавши сльозогінний газ.
Про це кореспонденту
"Ввечері 30 січня на вулиці у Комінтернівському районі Харкова перехожі затримали і передали правоохоронцям чоловіка, який, застосувавши сльозогінний газ, відібрав у дівчини мобільний телефон і спробував втекти. Встановлено, що затриманий - капітан міліції та працює в одному з райвідділів міста", - зазначила Дубовик.
За її словами, нападник був без форми і не при виконанні службових обов'язків.
Відкрито кримінальне провадження за статтею, пов'язаною з грабежом, поб'єднаним з насильством, небезпечним для життя або здоров'я потерпілого або із загрозою застосування такого насильства.
Призначена судово-медична експертиза для визначення важкості тілесних ушкоджень, завданих дівчині 1996 року народження. Газовий балончик вилучений і теж переданий на експертизу.
Як стало відомо, щодо офіцера міліції обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до шістьох років позбавлення волі.
Не хочу образити нормальних працівників міліції, але часто приходжу до такого висновку:
Про це кореспонденту
You do not have permission to view link
Log in or register now.
розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик."Ввечері 30 січня на вулиці у Комінтернівському районі Харкова перехожі затримали і передали правоохоронцям чоловіка, який, застосувавши сльозогінний газ, відібрав у дівчини мобільний телефон і спробував втекти. Встановлено, що затриманий - капітан міліції та працює в одному з райвідділів міста", - зазначила Дубовик.
За її словами, нападник був без форми і не при виконанні службових обов'язків.
Відкрито кримінальне провадження за статтею, пов'язаною з грабежом, поб'єднаним з насильством, небезпечним для життя або здоров'я потерпілого або із загрозою застосування такого насильства.
Призначена судово-медична експертиза для визначення важкості тілесних ушкоджень, завданих дівчині 1996 року народження. Газовий балончик вилучений і теж переданий на експертизу.
Як стало відомо, щодо офіцера міліції обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до шістьох років позбавлення волі.
Не хочу образити нормальних працівників міліції, але часто приходжу до такого висновку: