Fire27
Досвідчені стрільці
Дякуючи камраду Vurdalak - багато чого дізнався про сумки для зброї. А недавно дружина подарувала мені, правда не зовсім оружейну, сумку Vip-Polar. В принципі, поки що влаштовує. Розміри (укомплектованої
) приблизно 26 х 24 х 10 см. Тим більше, основна вимога була - щоб нікому і в голову не прийшо, що там зброя, ну чи - спецзасіб
iPad 9,7 також входить в одне з відділень під замком-блискавкою. Виступає вверх на 2-3 см, але магнітний клапан сумки при закриванні дозволяє такі махінації. Матеріал щось по типу пресованої шкіри. Довжина ременя регулюється. Підходить як до парадного одягу, так і до спортивно-вихідного (по крайній мірі - на мій смак
).
View attachment 1904 View attachment 1905 View attachment 1906 View attachment 1907 View attachment 1908 View attachment 1909 View attachment 1910

View attachment 1904 View attachment 1905 View attachment 1906 View attachment 1907 View attachment 1908 View attachment 1909 View attachment 1910
You do not have permission to view link
Log in or register now.
, тут ще кілька фото і модель. Сумка ніби зшита з двох одинакових половинок (з замками), а між ними і примостився мій Форт-12. І виглядає це все під час носіння, як на останньому моєму фото. Ну, тільки з закритим клапаном. В ближньому до клапана відділенні є невеликий потайний карманчик під замком-блискавкою. Була ідея приклеїти у відділенні де лежить пістолет смужку шкіри, чи тканини, щоб діставався як пістолет з армійських кобур. Але поки що це на рівні ідеї.