Способи носіння зброї учасниками форуму

Fire27

Досвідчені стрільці
Цікаво, хто як носить свою зброю?Я, в зимовий час - оперативка "Медан". Дозволяє носити 3-ома способами:1)З наплечними ременями2)На брючному ремені3)За ременем (між тілом і брюками)Найчастіше - 2-ий і 3-ій варіанти.В теплу пору року - в барсетці.Розумію, що це як приманка для деяких верств населення, та перебравши декілька варіантів носіння, зупинився все таки на ній.P.S. Форт-12

Fire27,в мене також від "Медан" кобура(арт.1153).Знайдете на їхньому сайті Ви її легко.Подібну,але від А-Line,продемонстрував snyper75 в спорідненій темі.Дуже зручна річ,і досить не помітна під одягом.Про холодну пору року питання ще для мене відкрите(вирішую-що придбати та як носити).Маю також "оперативку",але без ременів(перейшла разом з пристроєм від попереднього власника).Але в порівнянні з Меданом має ряд недоліків.Ще є дві звичайні закритого типу.Суто службові.Про "барсетку"-приєднуюсь до snyper75.

snyper75 пишетВ барсетке-это Вы зря!Дело даже не в воришках,а в том,что при необходимости не будет возможности быстро извлечь оружие.Особенно,если вторая рука будет занята.Есть нормальные оружейные сумки поясные.Если одежда позволяет,то лучше во внутрипоясной кобуре носить летом.В "методиках…"есть тема про ношение:)
Прошу пробачення у засновника теми "кто какими вариантами кобур пользуется" :smile:. Це не плагіат,пишучи свою тему - я не знав про його. Будемо рахувати це доповненням його теми. "Всі способи носіння зброї", а не тільки кобури. Щодо барсетки - у мене вийняти пістолет виходить 2-ма рухами однієї руки і відносно швидко. Можливо це прозвучить смішно для когось, але для мене смішно - "сумка для зброї на пояс" з непонятного брезенту, розміром з барсетку і мінімум за 400 грн (те, що є у нас в магазинах).

Форт-12РМ. Зимой - запоясная A-line. Очень удобно и незаметно. Летом ещё не носил, но думаю кобуру менять не буду.

Зимой можно спокойной и напоясную брать, ее не видно все равно, а процесс извлечения куда удобней.

Зимой - оперативку или быстросъёмную А-Лайн, на 11 часов (в зависимости от одежды - костюм/свитер). В более тёплое время - А-Лайн быстросъёмную на 16 часов. Или светло-бежевую оперативку (опять же - лёгкая куртка/костюм). Когда совсем жарко , к сожалению - в барсетке, она у меня наподобие оружейной сумки, с короткой передней стенкой под клапаном. Знаю - не самый лучший способ.... Но по-другому заставить себя не могу...:wink:

Зимой-фобус,лепесток"А-line",сумка5.11.Летом-внутрипоясная,сумка поясная A-line,5.11.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back