если проводить аналогию с автомобилем - то владельцы травматов, которые считают, что "покупать оружие для хранения в тире" - это глупо", подобны тем, кто купил автомобиль, и ежедневно выходит посидеть в нем, но не заводит и не ездит :)можно подумать, владелец личного травмата стреляет ежедневно:):)

Зброя призначена в першу чергу для для захисту себе та близьких в житлі, тут конкретно дебіли які вриваються в помешкання повинні одержати своє, застоуванням на вулиці можна нажити собі проблем, але носити або возити для самозахисту інколи теж необхідно. Зберігаючи зброю в тирі самозахисту не забезпечиш для чого тоді витрачати кошти на залізяку яку можна винайняти в тому-ж тирі - постріляти і забути. Прийти автоклуб позичити машину покататись по треку і здати, але не мати автомобіля для використання коли виникає необхідність.

_SERGEY_ said:Народ,а где можно расточить ствол ПМШ-1 спереди под 9 мм. (как в варианте с резьбой, только без неё.)
Любой мастер-оружейник это сделает. Можешь обратиться к представителю Шмайсера, он есть на форуме.

Владислав Николаевич236-52-32 Он моего друга "доводил"

Всім доброго вечора.Незнаю чи пишу туди де треба (якщо не туди то перепрошую, це перший пост на форумі), але є проблема і буду вдячний якщо профі напишуть свої коментарі і допоможуть розібратись. Отже суть проблеми:- Купив ПМШ-1 – порадили як недорогий і надійний пістолет (якщо недорогий то ще можна повірити то з надійністю в мене вже сумніви)- Купив патрони АЕ9, почав стріляти, при активній стрільбі через кожена 2 – 3 гільза застрягає, буває шо патрон не підтягується- Приїхав в магазин пішли в тир почали стріляти застрягає, клинить ну одним словом ростройство. - Взяли патрон ГП – відстріляв 20 патронів без проблем. Ніодного збою.В магазині кажуть ну от значить Вам підходять ці патрони, от ними і стріляйте, АЕ видно не підходять. От хочу почути Ваші коментарі, може хтось знає причину, і чи це все ж таки причина в пістолеті чи патронах неякісних.Дякую.

Дякую за оперативну відповідь. Інший магазин не пробував але пружину іншу ставив, посилену, із нею застрягає ще частіше. Сьогодні спробую інший магазин.

Доброго дня всім, я також являюсь власником ПМШ-1, коли вперше тримав в руках, то був переповнений скептичного настрою, свердління в затворі, пеньки, замість року випуску буква "Л"(вже потім дізнався, що відповідає вона 1959 року) і т д.Але в прцесі користування (за 11 місяців близько сотні пострілів) склалось хороше враження. Надійний. Для мене це головне.Якщо будуть запитання готовий відповісти.

Тогда вам можно снаряжать патроны самому? А носить вы имеете право с патронами в магазине?

snyper75 said:slava said: Ну а к "ПМ-у" какие могут быть нареканий,неубиваемый,темпаче можно стрелять и с очень мощными патронами без какого-то тюнинга,просто поменял на боевую пружину и все...
Ну если бы всё так было просто на самом деле:lol:Примеров обратного достаточно много.Вы как бы забываете о том,что у переделок ПМ под резину новый узкий ствол и патронник.От этого масса проблем возникает при стрельбе очень мощными патронами если просто поменять возвратку. А откуда информация о том,что у нас запретили переделывать в травматы из боевых?Не запретили переделывать, а пустили всё в утиль по соглашению "між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з матеріально-технічного забезпечення і обслуговування (ОМТЗО) про утилізацію стрілецької зброї й легких озброєнь, звичайних боєприпасів та протипіхотних мін типу ПФМ-1." Заводы заявки шлют на "сырьё" и получают отказ. Это касается и ПМ и АК и т.п. Цена вопроса 25 млн. Евро.

slava said:Какой внутренний диаметр ствола самый оптимальный для стрельбы мегапатронами из ПМ-ш?
... 6.2 мм и есть оптимальный диаметр под хорошие патроны кроме "мега", а сами "мега" не являются оптимальными вообще!В вашем случае не советую ничего трогать, всё сделано как надо. Погоня за джоулями сверх разумного придела ни к чему хорошему не приводит.ИХМО.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back