Аууу... Де ви, власники ПМШ-1, невже нема що сказати добре чи погане про даний засіб.В мене він півроку, 300 пострілів з сертифікату і проблем нема хіба деякі патрони "дурака валяють".

Не станет… Только потом как–бы не пришлось возвратку подбирать…Диаметр у ПМШ-1 , как для ПМ-образных, и так на пределе.

Диаметр 6,2 мм у ПМШ заявлен производителем, не уверен что стоит шлифовать и разворачивать если все и так нормально работает!

avkompi said:Працює нормально. А хочется ще нормальніше. Жарт.
"Лучшее - враг хорошего!" (с)

Після пострілу, на магазині та на патронах, що залишились в ньому видно копоть, це паталогія чи норма?

Патрони звичайні сертифіковані з магазину. В комплекті ПМШ-1 є дві пружини, а копоть при обидвох.

Грешил на ранний откат затвора, но это похоже не он. Может где по патроннику прорыв пороховых газов имеется. В любом случае копоти на патронах в магазине после выстрела быть не должно!

Мабуть ненормально. В мене копоті немає на обох пружинах і на всіх видах боєприпасів.

Добрий вечір! Вітаю усіх з Шедрим вечером, бажаю в переддень Старого Нового року добра та здійснення усіх мрій (принаймі частково). По темі: відстріляна гільза з одного боку закопчена, але до половини зі сторони кулі.

А "Після пострілу, на магазині та на патронах, що залишились в ньому видно копоть" сохранилось?

Насухо не протираю, но і не капає.Чому у вас усіх над текстом "цитировать", "нарушение", "в приват", а умене тільки перше і друге. Що я не так роблю?

Спробуйте протерти насухо, и поміняти патрони.

Стріляв Форт, ПНД, Терен - копоть є , на МАК - не памятаю. Придбав через форум АЕ то ще спробую.5

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back