PM-G (FAB-Defense) - рукоять с механизмом сброса магазина

Psholti said:
-вот полезные накладки;
-вот процесс: кусает меня, оставляя ощутимые повреждения кожи.... и при этом считаю его лучшим кс. С ПМ такого нет.
две левые накладки идут в комплекте с четвертой генерацией глоков, они позволяют настроить ширину рукоятки под руку.
остальные две не встречал, и не понимаю зачем дополнительный "бобровый хвост" для такого пистолета:
View attachment 7431

Если рука большая и не хватает места для мизинца то лучше взять магазин с пяткой, и рукоятка длиннее станет и дополнительных несколько патронов поместится.
А эти накладки только забирают лишнее место, и пользы с них, как на меня, никакой.

В п'ятницю замовив, у вівторок прийшла. Разом із доставкою в Київ вийшло 1101грн. Продавцю подяка!
Встановлював хвилини 4. Все досить просто. Якщо новий болт сильно затягнути заважає входити магазину. буквально півтора витка і все ок. Покористуюся відпишу своїтвраження.

Без. Чиста ціна 1025.
Також в мене є перші відгуки:

З явних плюсів як на мене:
+ Зручність і швидкість ТАКТИЧНОЇ зміни магазину (просто супер!).
+ Швидкість наведення на ціль при вихваті із внутрішньої кобури (відразу лягає правильно в руку і не йорзається, що полекшує наведення)
+ Хват і матеріал набагато кращий для утримання

Із мінусів:
- При ставанні на затворну затримку, магазин виймається старим способом, оскільки однією рукою, новим способом, його вийнятий практично не виходить. (Основний мінус, якій в рекламних відео не наводиться. Для усунення, думаю треба допилити магазин.) А ще не знаю як буде вийматися магазин, при встановленні збільшенної п"ятки (8+1).
- Кільце для страховочного тросу довелося відразу зняти, оскільки заважало хвату. (Я ним поки не користуюсь)

Також залишилось для мене питання, чи покращилось/погіршилось прихованість та зручність при носінні у внутрішній кобурі. З одного боку Руків"я стало помітно ширше, з іншого боку, воно більш округлої форми і особливо не виділяється різкими лініями при ходьбі. А ось коли сидиш, то починає виділятися бобровий хвіст.
Що до зручності носіння, то стандартне руків"я плоскою формою гарно прилягало до тіла, з новою, відчуття, що зброя змінює своє положення і кут нахилу при змінні положення тіла (можливо, просто ще не звик).
Також, Враховуючи більшу площу покриття стальних елементів пістолета полімером у зоні контакту з тілом, є надія що у літні дні не так буде бруднитись одяг іржею (попсував кучу білих речей). Джерелом у старій моделі був гвинт накладки, страхувальне кільце, основа цілика і заднє заокруглення рамки. У Новій накладці ці елемети, окрім цілика, краще прикриті полімером.

В планах встановити на бойовий і подивитися, наскільки покращилось утримання при стрільбі з однієї руки (в мене при потінні руки, внаслідок віддачі, часто змінювалось положення в долоні, що вимагало поправляти хват).

Описав власні суб"єктивні відчуття.
Далі буде...

Чи можна докладніше про перший мінус. На мою думку швидка заміна магазина основна перевага цієї рукояті. Заміна магазина здійснюється коли затвор стає на затримку. Тому уся перевага рукояті окрім ергономіки нівелюється.

Десь так, але я думаю можна спробувати доробити магазин.... щоб викидав при ставанні на затворну затримку... я поки перевірив два магазина з трьох і нічого не пиляв. В мене в стоку майже самі не випадають. Там проблена у "защолці" і зубі магазина. в Мене відбувається гарний зацеп. Коли затвор у звичайному положені, магазин підпружинений і при натиску на ричаг дуже гарно відпружинює і просто вискакує, а коли на ЗЗ то при натискані на ричаг, магазин трішки перекошує у бік руху стандартної "защолки" і трішки залишається зацеп. Внаслідок магазин сам не випадає і виймається тільни стандартним способом, коли магазин і "защолка розтягуються в різні боки.

Це все, можливо, особливість моєї зброї і моїх магазинів... Як з"явиться час, поексперементую і відпишусь...

Надіюсь, що проблема не у вашому пристрої. Якщо виробники нахомутали то це задто великі гроші за рукоять яка гарно лежить в руці. Може я не правий, поправте. Цікаво, що скаже Shaman?

Видалась вільна хвилинка і гарно все роздивився. Думаю проблема може вирішитись якщо стиснути пласкогубцями кільце "защелки".

Фото: Якщо піджати кільце, повинно спрацювати. Виглядає, що не вистачає ще пів міліметра ходу, для надійного виведення магазину з зацепу.

Якщо в середину, між "защелкою" і важілем Фаб Дефенса вставити додаткову проставку (використав тимчасово кільце з фальги для перевірки), то все працює на УРА!

Висновок: Або це особливість моєї зброї, або недопрацювання Фаб Дефенс, яке не врахувало можливості різного розміру "защолок".
Звісно купляючи такий виріб, за таку сумму, хочеться обійтися без "напілінга"...... А без нього ніяк.....

Ничего в ПМ дорабатывать не нужно, такие рукоятки уже отлично работают у многих стрелков, как на 8- зарядных, так и на 9- зарядных модернизированных магазинах.В частности и у меня...на двух 9-зарядных и шести стандартных, 8-ми зарядных...
Вот поэтому ни в одном видео никакой проблемы и не показано...
Думаю, нет смысла переносить проблему своего пистолета на отличную рукоятку...

Я і пишу про свою конкретну проблему.
Зазор мене зовсім не бентежить.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back