Fire27
Досвідчені стрільці
"У випадку військової агресії найкращі партизани вийдуть зі страйкболістів" - розповсюджена думка.
В неділю товарищ запросив мене на страйкбол. В принципі, запрошував він мене давно, та все якось не виходило.
Дійство проходило на закинутій території військової бази в с. Шкільне, Сімферопольського району. Щоб вникнути в правила і особливості гри - явирішив спочатку побути фотокором на полі бою
Пропоную невеликий фотозвіт:
Проводиться розвод, дві команди - Сині і Червоні. Даний бій був за правилами гри Battlefield.
View attachment 1248
Колоритна фігура снайпера
View attachment 1249
Моя команда Синіх, частина взводу Crazy Rabbits
View attachment 1250
Коротко, захват 5-ти баз. На одній уже знаходяться Сині, на іншій - Червоні. Три, що залишились - потрібно якнайшвидше захопити і закріпитись на них. Кожна база являє собою біле коло з флагштоком, на якому два прапори. Який зверху - тих і база.
View attachment 1251
Захист бази Червоними
View attachment 1252
Частина "полігону"
View attachment 1253
В неділю товарищ запросив мене на страйкбол. В принципі, запрошував він мене давно, та все якось не виходило.
Дійство проходило на закинутій території військової бази в с. Шкільне, Сімферопольського району. Щоб вникнути в правила і особливості гри - явирішив спочатку побути фотокором на полі бою

Пропоную невеликий фотозвіт:
Проводиться розвод, дві команди - Сині і Червоні. Даний бій був за правилами гри Battlefield.
View attachment 1248
Колоритна фігура снайпера
View attachment 1249
Моя команда Синіх, частина взводу Crazy Rabbits
View attachment 1250
Коротко, захват 5-ти баз. На одній уже знаходяться Сині, на іншій - Червоні. Три, що залишились - потрібно якнайшвидше захопити і закріпитись на них. Кожна база являє собою біле коло з флагштоком, на якому два прапори. Який зверху - тих і база.
View attachment 1251
Захист бази Червоними
View attachment 1252
Частина "полігону"
View attachment 1253