Перший раз на страйкболі

Fire27

Досвідчені стрільці
"У випадку військової агресії найкращі партизани вийдуть зі страйкболістів" - розповсюджена думка.

В неділю товарищ запросив мене на страйкбол. В принципі, запрошував він мене давно, та все якось не виходило.
Дійство проходило на закинутій території військової бази в с. Шкільне, Сімферопольського району. Щоб вникнути в правила і особливості гри - явирішив спочатку побути фотокором на полі бою
smile.png

Пропоную невеликий фотозвіт:

Проводиться розвод, дві команди - Сині і Червоні. Даний бій був за правилами гри Battlefield.
View attachment 1248

Колоритна фігура снайпера
View attachment 1249

Моя команда Синіх, частина взводу Crazy Rabbits
View attachment 1250

Коротко, захват 5-ти баз. На одній уже знаходяться Сині, на іншій - Червоні. Три, що залишились - потрібно якнайшвидше захопити і закріпитись на них. Кожна база являє собою біле коло з флагштоком, на якому два прапори. Який зверху - тих і база.
View attachment 1251

Захист бази Червоними
View attachment 1252

Частина "полігону"
View attachment 1253

Від справжніх НАТОвських вояк не відрізнити
View attachment 1254

"Убиті" одягають на голову або зброю червону стрічку і ідуть на відсидку на точки, які називають "мертвяками". В даному бою відсидка була 20 хв.
View attachment 1255

Один з варіантів грамотної позиції
View attachment 1256

View attachment 1257

Місцева дітвора з захопленням спостерігає
View attachment 1258

View attachment 1259

Ще одне грамотне маскування
View attachment 1260

Командир Синіх гіпнотизує карту поля бою
View attachment 1261

"Я - куст"
View attachment 1262

View attachment 1263

Політ гранати
View attachment 1264

View attachment 1265

"Эхо войны"
View attachment 1266
View attachment 1267

Фотокори були одягнені в блакитні жилети. Судді, які знаходились на ключових точках - в зелені
View attachment 1268

Хоча гра була не довгою (неповний світловий день) і учасників було, як мені сказали - мало (сотні півтори), мені сподобалось
smile.png

P.S. Ваш покірний слуга вийшов з поля бою без жодного поранення
smile.png
Хоч і знаходився постійно на передовій.
Форт тримав при собі
smile.png
Мало що...

Всё время интересовало - как фиксируются попадания, как распознаются - ранен, убит... Тем более, если "шарахнула" граната с горохом...
В пейнтболе - там понятно, ходишь весь в краске
biggrin.png
, а как здесь ? Потому как ни разу не участвовал. Пейнтбол пробовал, лазертаг - пробовал, а вот страйкбол - нет... Интересно...

servi said:
Всё время интересовало - как фиксируются попадания, как распознаются - ранен, убит... Тем более, если "шарахнула" граната с горохом...
В пейнтболе - там понятно, ходишь весь в краске
biggrin.png
, а как здесь ? Потому как ни разу не участвовал. Пейнтбол пробовал, лазертаг - пробовал, а вот страйкбол - нет... Интересно...
Як я уже говорив, в ключових точках знаходяться судді, які уважно стежать за перебігом гри. Слово суддів - закон. Перед боєм повідомляють, наприклад: Радіус враження гранатою - 5м. "Убитий/поранений" я сам до кінця не зрозумів, вроді би одне, два попадання - викликаєш медика, який приводить до тями, якщо медика поруч немає - труп. А взагалі вся гра будується на самосвідомості і чесності. "Мухльовщиків" я двох-трьох помітив за всю гру, але як мені сказали - вони погоди не роблять і довго в команді не затримуються. Команда таких відторгає.

Маклауды у нас их называют.Игра в основном на честность.

Rumpelstilzchen said:
Не вижу, помонгите((
Ха :) Значить дійсно - хороше маскування. В центрі фото, прямо на перетині діагоналей торчить голова.

Fire27 said:
Форт тримав при собі
smile.png
Мало що...
А что - тоже страйкбольный аппарат... ведь шариками стреляет...при помощи газов...
biggrin.png

Забув сказати, стрільба ведеться пластиковими 6мм шарами, вагою (приблизно) від 0,2 до 0,5г, залежно від потужності приводу
View attachment 1269 View attachment 1270

Хто "в темі" - прохання доповнювати чи коректувати інформацію (багато чого сам не знаюабо зрозумів поверхнево).

Да, вот подумалось... Если бы те американские полицейские, которые застрелили мальчика за пластиковый автомат, оказались на этом страйкбольном "побоище" , где у каждого по несколько очень реалистичных девайсов, полностью имитирующих боевые образцы... дальше и продолжать не хочется... Хотя могли просто сойти с ума...
biggrin.png

servi said:
... оказались на этом страйкбольном "побоище" , где у каждого по несколько очень реалистичных девайсов, полностью имитирующих боевые образцы... дальше и продолжать не хочется... Хотя могли просто сойти с ума...
biggrin.png
Не понял - причём здесь наличие у них страйкбольных девайсов...
huh.png
Я ведь как бы обрисовал гипотетическую ситуацию...- как со стрельбой в юношу с игрушкой. А там вообще - дядьки с бен-ладеновской внешностью, территория огорожена чисто условно...
Ну ладно...
smile.png

Интересно, а если в патрон 12К запихнуть эти пластмассовые шары, да навеску пороха поменьше(скорость полета шариков можно же откалибровать этим), вот это было бы реалистично....

Perian said:
Интересно, а если в патрон 12К запихнуть эти пластмассовые шары, да навеску пороха поменьше(скорость полета шариков можно же откалибровать этим), вот это было бы реалистично....
Вам і карти в руки ;) Ремінгтон - є і до страйкболу я бачу відношення також маєте.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back