Мушка на ВИЙ

mail2ocean

Стрілець початківець
стріляючи вчора з "Вій" в котрий раз пересвідчився, що прицільні пристрої у Макарова не найкращі.реально в сутінках майже не бачив мушку...питання до шановних колег - може хтось робив тюнинг з мушкою та прорізом?ще подумав - може можна якось пофарбувати мушку люмінесцентною фарбою, щоб було краще видно?цікавлять реальні приклади.дякую.

Пару слоёв белой краской,потом слоя 2-3 краски для рыбаков (ораньжевая или зелёная)которая светится!Но проблема в том что при тренировках извличения из кобуры мушка ,бывает, цепляет кобуру,и может быстро слезть!!!ИМХО

щось такого плану
2105030.jpg

Ето не наш ПМ на фото,не помню какой страны,но в нём сёмные прицельные!

У меня на пневмате были такие точки,я их потом маркером чёрным закрасил,неудобно мне было ИМХО,как-то выцелевать заставляют долго...:smile:

дзвонив сьогодні на "Сапсан" - можуть просверлити дірочки та нанести люмінесцентну фарбу.вся радість - 500 грн... дорого!!! пробував торгуватись - відмовили :( в дисконті :)

там сталь дуже тверда… та й станка у мене нема… а дрелькою боюсь я такого нароблю, що дешевше професіоналам віддіти
smile.png

на какую дистанцию стреляете? в какую мишень?я уже выкладывал, что травматическим патроном можно добиваться контролируемой стрельбы на дистанцию до 20м, при особом желании и стрельбе в силуэт - до и до 25м.

та ... стріляв десь на 5 метрів. мішень - бюст роздрукований на листі формату А3. нічого особливого в принципі.треба якось на курси :) сходити :)...відмовився я мітки ставити - при дистанції в 5 метрів точність попадання до сантиметра не потрібна...

тут суть не стільки в точності, скільки в тому, що мені мушку погано видно...Вчора витягнув дома - просто прицілився - мушка губиться :(Pavel - стріляв з ПМ версій?

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back