Приблизно 3 міцяці тому про такий бронижелет я бачив відеоролик, який мені надіслали колеги із провінції Цинхай (Китай). Де детально розказувалось про даний вид бронежилета. Як стверджували виробники даного засобу індивідуального захисту, спочатку він створювався як легкий та малопомітний жилет, для захисту від ударів колюче-ріжучими предметами, але під час тестувань на витривалість тканини, було випробувано й захист від пострілів із пістолета (модель та калібр не вказано) бронижелет витримав 16 пострілів із відстані 15 м.При випробувані його на балістичному манекені було встановлено, що при 3 пострілах із 15 м. у маникена було зламано 4 ребра, одне з яких могло спричинити смертельні наслідки в районі серця та легень. При скорочені відстані до 5 м. проникаюча дія кулі.Приблизні його ТТХ:Вага - 1 кг.Виготовлений із 900 шарів шовкової тканини зшитих між собою спеціальною ниткою (якою саме не вказано).Нажаль самого відео надати не можу, оскільки воно було видалено із ПК.Про схожу версію бронижелета був репортаж у програмі "Факти" на ICTV в червні 2009 року.