Стартовий пістолет "Зуракі"

Status
Not open for further replies.

COP

Стрілець
Шановні знавці! Недавно ************************************* стартовий пістоле "Зуракі" за *** гривень, який як він розповів перероблений для відстрілу гумовими кулями, а також може стріляти й бойовими патронами кал. 9 мм!!! Наскільки мені відомо, такі пістолети на даний час являються нелегальними саме через ці причини і працівниками міліції при виявлені вилучається і навіть у деяких випадках власників притягують до кримінальної відповідальності. Також мені відомий випадок який був у Чернівцях в 2010 році, коли було затримано 4 колишніх військових, які переробляли дані пістолети для відстрілу бойовими патронами, в підпільній майстерні було вилучено близьео 56 одиниць зброї. ТОму хотілось би дізнатись Вашу думку з цього приводу.

COP4uK said:Шановні знавці! Недавно ************************************* стартовий пістоле "Зуракі" за *** гривень, який як він розповів перероблений для відстрілу гумовими кулями, а також може стріляти й бойовими патронами кал. 9 мм!!! Наскільки мені відомо, такі пістолети на даний час являються нелегальними саме через ці причини і працівниками міліції при виявлені вилучається і навіть у деяких випадках власників притягують до кримінальної відповідальності. Також мені відомий випадок який був у Чернівцях в 2010 році, коли було затримано 4 колишніх військових, які переробляли дані пістолети для відстрілу бойовими патронами, в підпільній майстерні було вилучено близьео 56 одиниць зброї. ТОму хотілось би дізнатись Вашу думку з цього приводу.
1. Просто за хранение ношение судимость владельцу обеспечена на 100%. Будет ли реальный срок, зависит от судьи и обстоятельств, но как показывает практика, минимум 2-а года условно.2. Такая переделка не может стрелять "обычными боевыми", но если произошло чудо и всё же может, то уже от 5-ти лет и не условно как по п.1.3. Тема "Зораки" вне закона как в нашей стране, так и в нашем форуме.4. Вами и вашим знакомым после публикации данного поста, могут заинтересоваться "друзья" нашего форума.Внятно ответил, тему закрываем?

Status
Not open for further replies.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back