Розстріляли патруль міліції!

Fire27

Досвідчені стрільці
У Горлівці на житловому масиві Комсомольський злочинці напали на патруль міліції.Увагу співробітників міліції привернули дві людини, які кілька разів намагалися зняти гроші в банкоматі "Ощадбанку". Працівники патрульно-постової служби попросили у чоловіків пред'явити документи, замість чого один з них вихопив травматичний пістолет і відкрив вогонь. Обидва співробітника міліції отримали по дві гумові кулі, але якщо один з них "відбувся" травмою грудної клітини, то у другого виявилося проникаюче поранення плеча. На даний момент обидва міліціонери перебувають у лікарні.У результаті оперативно-розшукових заходів з'ясувалося, що буквально за півгодини до цього, в тому ж районі, було скоєно напад на жінку, яка якраз і позбулася банківської картки. Разом з пластиковим «гаманцем» їм дістався і PIN-код. З цим багатством злочинці попрямували до найближчого банкомату для того, щоб перевести в готівку «улов». На щастя, виявилося що "Ощадбанк" не має договору на видачу грошей за карткою банку, вкраденої у потерпілої. Звідси і виникла заминка, яка здалася дивною співробітникам патруля.За матеріалами: 06242.com.ua

Я не понял задержали их или нет?(результат РС в етой ситуации получше нежели СМ от хулиганов отбивался)

S.Z said:Я не понял задержали их или нет?(результат РС в етой ситуации получше нежели СМ от хулиганов отбивался)
Там був один постріл, а тут по два. Затримали чи ні - сам не зрозумів. Буду слідкувати за цією подією, якщо буде продовження.

На щастя, виявилося що "Ощадбанк" не має договору на видачу грошей за карткою банку, вкраденої у потерпілої. Звідси і виникла заминка, яка здалася дивною співробітникам патруля.За матеріалами: 06242.com.ua[/quote]Совсем бронелобые писаки(шановний Fire27,це не на Вашу адресу).Два сотрудника в больнице..Такое вот счастье..

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back