Новый УПК Украины

Stariy.COM

Travmatik TEAM
Камрады, что то я не пойму, старый в Лиге пишет 20.11.2012 утратил силу, а текста новго нет даже в ЛИГЕ-ЭЛИТ.На сайте РАДА, висит старый со статусом действующий, нового нет!Где же новый УПК, хочу сам изучить потому как в СМИ сплошной бред по "его" поводу.Позвонил судье, он сказал, что 21-22-го они работали по старому УПК, хотя знают, что он утратил силу.Что за бред вообще?:)==================================P.S. C 10-го раза выдало таки это -
You do not have permission to view link Log in or register now.
Но вопросы остались и как можно судить по старому и почему в ЛИГЕ нет, они же офицальный администратор реестра!?:(

Недавно спілкувався з людьми, які працюють з ним повсякденно.... При згадуванні даного кодексу без матів не обходиться.... + в тому, що у підозрюваних є більше можливостей та прав... - і таки величезний, що беззахисними залишаються громадяни, які нематимуть можливості себе захистити, оскільки достатньо заключити прокурару угоду з підозрюваним, а далі всім зрозуміло... також важко доводити інші факти злочинів... також говорили, що на даний час валом ідуть крадіжки з квартир, і зловити когось буде дуже важко і навіть якщо повезе то довести причетність їх до скоєння даного злочину буде надзвичайно важко оскільки пропимано в цьому КПК те, що все що було сказано підозрюваним на досудовому слідстві у суді не приймається до уваги... Тобто мать АНАРХІЯ твори все що хочеш і нічого тобі за це не буде....

Може, може давайте не будемо забігати на перед... невідомо що може бути завтра з кожним із нас... а те що безвідповіальним та безпокараним залишиться той хто краде я думаю що це тупо....Хоча є один плюс для любителів зброї - це те, що мжли тоді наші "УМИ" задумаються над тим щоб прйняти закон про зброю і дати таки дозвіл населенню на КС та РС... хоча

snyper75 said:zerg said: Ещё одно подтверждение тому, что вся работа ментов заключается в выбивании показаний.
Пока в работе нашей милиции будет присутствовать "палочная система"(план по раскрываемости) - будут и выбивания показаний,и т.п. действия.И ни о какой эффективной работе милиции речи идти не может до тех пор,пока будут требовать "делать план".ИМХОЗолоті слова, друг часто розказує про "палочки" і про те як деякі їх керівники прогинаються щоб получити ордена... тому думку про палочки і я підтримую..... нехай уже вчаться працювати по європейськи

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back