Кримські водії без пістолетів тепер не їздять

Fire27

Досвідчені стрільці
На півострові за день сталося два інциденти із застосуванням пістолетів. Внаслідок стрілянини одну людину поранено, іншій дивом вдалося врятуватися. Чому зброя в Криму стає останнім аргументом в суперечках – знають наші журналісти.Перший інцидент стався на трасі. За словами свідків, водій Джипу підрізав легковик, після чого власники обох авто накинулись один на одного з лайкою. Коли водію позашляховика сварка набридла, він дістав пістолет і приставив його до голови свого опонента.Володимир Гончаров, пережив погрозу зброєю:Он выскочил из машины с криком «я тебя убью!», а потом уже крикнул «я тебя застрелю!» При этом залез в машину, достал пистолет и приставил мне ко лбу.Вадим Коваленко, інспектор ДПС:Данным автомобилем управлял Умир Хусим Бен Мухаммед, 76 г.р. На место была вызвана ОСГ, которая в пристутствии понятых при осмотре автомобиля обнаружила и изъяла пистолет с надписью Сафари 4 мм.Агресивним водієм виявився громадянин Тунісу. Іноземець міг заподіяти опоненту смертельного пострілу, його пістолет стріляв сталевими кульками. Міліція вилучила у чоловіка зброю та розслідує інцидент.Погрожував пістолетом:А пистолет... Я больше не хочу его видеть! Вы заберёте его на экспертизу, потом делайте с ним, что хотите. А то я его уже ненавижу!Інший інцидент стався вже увечері. Троє чоловіків з’ясовували на вулиці стосунки. В ході бійки один з них дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь по своїх опонентах. Розбірки зупинив лише наряд міліції. Внаслідок стрілянини один чоловік отримав поранення і потрапив до лікарні.Андрій Рябіков, речник УДАІ міліції Криму:Все трое была задержаны, отправлены в райотдел. Пистолет был изъят, на месте драки были обнаружены гильзы 8 ммЖиттю пораненого зараз вже нічого не загрожує. За обома фактами триває розслідування. Зростання кількості інцидентів зі зброєю міліціонери пов’язують з можливістю її легкого придбання.Володимир Гончаров, пережив погрозу зброєю:Потом со словами «я тебя застрелю и мне всё равно, обращайся куда хочешь!» сел в машину и уехал.

Fire27 said: ..........."... изъяла пистолет с надписью Сафари 4 мм"....."... його пістолет стріляв сталевими кульками"............В ході бійки один з них дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь по своїх опонентах. ……. Пистолет был изъят, на месте драки были обнаружены гильзы 8 мм…….
Журналисты жгут или лыжи не едут???

Да уж! Изъяли револьвер Флобера от САФАРИ, обозвали его пистолетом и подобрали чьи-то гильзы 8 мм от газовика. В итоге заголовок «Без пистолета не ездят». Дети в Крыму тоже без водяного пистолета летом никуда, об этом, почему то не пишут, хотя у них разборки покруче!:)

Phantom said:Fire27 said: В ході бійки один з них дістав травматичний пістолет і відкрив вогонь по своїх опонентах. ....... Пистолет был изъят, на месте драки были обнаружены гильзы 8 мм.......
Журналисты жгут или...???:lol: журналісти або речник УДАІ міліції Криму. Пишу завжди "мовою оригіналу" джерело: kriminal.tv

зверніть увагу на це:"Зростання кількості інцидентів зі зброєю міліціонери пов’язують з можливістю її легкого придбання."

Очередная подборка перл от спецкатегории граждан (журналистов), знающих все и обо всем...

Ну так это "писакам" легко...они спецкатегория, да к тому же ещё и языкатая.

Сейчас начнется...Легко оформить, купить, потом (не дай Боже) "А давайте ваще запретим".Цирк

Так ведь не зря временно или нет,не продлевают дозволы(в Крыму,была инфа)

Чему учат фильмы помните"нажал на курок,"обоймы",так и "образовывается" народ!

Да и песни тоже... "уставший палец сними с курка" (фрагмент из песни А.Пугачевой)

Ну мож он отрабатывает безопасный спуск!Но с уставшым пальцем стрёмно,может сорватся!:smile:

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back