Американець продемонстрував, як скласти пістолет з речей, куплених у терміналі аеропорту

Fire27

Досвідчені стрільці
https://www.youtube.com/watch?v=kOvD2AaHVdQ

Американський веб-розробник Еван Бут з міста Грінсборо, який підробляє експертом з питань безпеки, продемонстрував спецслужбам, а потім і користувачам YouTube, як зробити пістолет з речей, що продаються на території аеропорту.
Для цього Буту знадобилися запчастини від фена, порожня туба під льодяників Mentos, дезодорант-спрей Axe, журнал, банка енергетика Red Bull, літієві батарейки загальною потужністю 72 вольта, презерватив з унцією води і деякі звичайні предмети. Як снаряд використовуються монети.
Розробник продемонстрував можливості саморобної зброї, розмістивши ролик з випробувань в інтернеті. Після залпу сама гармата ефектно самознищується у вогняному клубі, але при цьому монета встигає зробити дірку в подвійному гіпсокартоні.
Бут розповів, що вирішив скласти зброю зі звичайнісіньких речей після того, як співробітники служби безпеки аеропортів почали сканувати тіла пасажирів. Зробивши пістолет, він довів, що немає жодного сенсу встановлювати дороге устаткування, якщо в терміналах і далі продаватимуть всілякі предмети, які можуть стати справжніми боєприпасами.
"Ідея про устрій майбутньої зброї спала мені на думку, коли я побачив в одному з магазинів аеропорту літієві батареї. Тоді я подумав, що при змішуванні з водою літій може створити досить тепла, щоб перетворити банку аерозолю Axe на боєприпас. Об'єднайте ці елементи і помістіть їх у глянцевий журнал з усілякою всячиною - і ви отримаєте власний пістолет", - описує Еван своє творіння.
У спробі виграти кілька дослідницьких грантів, а також захистити себе від візитів слідчих експерт повідомив про розробку ФБР, ЦРУ і аж потім показав пістолет користувачам інтернету.
You do not have permission to view link Log in or register now.

411842_20131127142115.jpg
411838_20131127140121.jpg
411841_20131127141913.jpg

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах!

Back